Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
Noah
Noah

İnanç

Yorum

İnanç

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1076

Okunma

İnanç

İnanç

İNANÇ HAZRETİ FATIMA OLMAKTI NE OLDU BİZE... Erkeği küpe takmış, modaymış yırtık pantolon.. Ona göre hayat eğlence gez toz herşey monoton. Camide gençleri göremez olduk,yaşlıya mı sadece son.. İNANÇ HAZRETİ EBU BEKİR OLMAKTI, NE OLDU BİZE... Kocaman topuz başında arsız hareketler cabası.. Yanındaki sevgilisi ama, sanki kırk yıllık babası, Siyonistler veriyor sana dünya kupası. İNANÇ HAZRETİ AİŞE OLMAKTI, NE OLDU BİZE... Çık sokağa başı örtmek şıklık ve gösteriş olmuş.. Parkta sevgilisi ile hayayı iffeti şeytana sunmuş, Bahane hazır hemen nefsine uymuş. İNANÇ HAZRETİ HATİCE OLMAKTI, NE OLDU BİZE... Adalet görülmez oldu caddede sokakta, Erkek zina yapınca olur hovarda. Aynı şeyi kadın yapsa, zinacı haspa İNANÇ HAZRETİ OSMAN OLMAKTI, NE OLDU BİZE... Rektör başını aç demiş hemen açıyor, Farzdan taviz verip hemen kaçıyor, Dünya için ağlıyor sitem saçıyor.. İNANÇ HAZRETİ SÜMEYYE OLMAKTI, NE OLDU BİZE... İlim öğrenmek farzdı kadın erkeğe, Öğrenmedi dinini, nefsi bahane, Kitaplar tozlanmış kütüphanede İNANÇ HAZRETİ ALİ OLMAKTI, NE OLDU BİZE... Sokaklar hayadan habersiz yürüyor adım adım, Adalet gelecek bir gün, budur muradım, Çocuğa zina edeni etmeli hadım. İNANÇ HAZRETİ ÖMER OLMAKTI, NE OLDU.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İnanç Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İnanç yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnanç yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.