Kral olsun, köylü olsun, en mutlu insan, evinde huzur bulabilendir. -- goethe
poLo_aS
poLo_aS
@polo-as

Seni sevdiĞim için Dünyanın en $anSLı $airiyim Şimdi.acı verSede yaLnızLıĞım.

13 Ağustos 2008 Çarşamba
Yorum

Seni sevdiĞim için Dünyanın en $anSLı $airiyim Şimdi.acı verSede yaLnızLıĞım.

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

802

Okunma

Seni sevdiĞim için Dünyanın en $anSLı $airiyim Şimdi.acı verSede yaLnızLıĞım.

..

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Seni sevdiğim için dünyanın en $anslı $airiyim şimdi.acı versede yalnızlığım. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevdiğim için dünyanın en $anslı $airiyim şimdi.acı versede yalnızlığım. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni sevdiĞim için Dünyanın en $anSLı $airiyim Şimdi.acı verSede yaLnızLıĞım. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
poLo_aS
poLo_aS, @polo-as
15.8.2008 00:05:16
...

poLo_aS tarafından 8/18/2008 3:48:45 PM zamanında düzenlenmiştir.
poLo_aS
poLo_aS, @polo-as
14.8.2008 23:46:26
2 Şiir yazdım diye şair ya da yazar oLmadım.bunLar döküLdü kaLemimden .amatörüm.ama sizeteşekkür ederim oLgun ekinci bey.
Olgun Ekinci
Olgun Ekinci, @olgunekinci
13.8.2008 19:33:24
ey şair..ey yazar ! !

sen bu yazdığın yazıyı okudun ve bir şey anladınmı?

ali aşkına?
hüzünlüşarkım
hüzünlüşarkım, @huzunlusarkim
13.8.2008 12:34:19
6 puan verdi
Yüreğinize sağlık..Hüzün satırlarında yüzdüm..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.