Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Hüseyin çelebi
Hüseyin çelebi
@huseyin-celebi

Sen çare olursun bana Allah’ım

26 Nisan 2016 Salı
Yorum

Sen çare olursun bana Allah’ım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

812

Okunma

Sen çare olursun bana Allah’ım

İçlerimize hareket
Hallerimizi bereket ver
Maddi manevi sıkıntılarımızı gider
Sen dokunursan ancak öyle biter
Gönüllerimizi çayırlar kadar geniş
Kalplerimize rampa değil eniş yap
Korkularımızdan seni gizlemek değil
Yarattıklarında seni izlemek izni ver
Bizi hayırda yarıştır
Has kullarınla karıştır tanıştır
Yurdumuzu ordumuzu alçaklara uğratma
İblisin nefsimizin hilelerine bizi doğratma
Resulünün güzergâhına bizi düşür
Yoksam bu aciz tirim tirim üşür
Faize bulaştırma zinaya yaklaştırma
Gönüllerimizi hoş günah hanemizi boş et
Dilekçem yalnız Sana
Sen çare olursun bana Allah’ım

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sen çare olursun bana allah’ım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sen çare olursun bana allah’ım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen çare olursun bana Allah’ım yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.