Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Ömer Faruk Özkan
Ömer Faruk Özkan
@omerfarukozkan

Süleyman Hilmi Tunahan (K.S.)

12 Nisan 2016 Salı
Yorum

Süleyman Hilmi Tunahan (K.S.)

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

591

Okunma

Süleyman Hilmi Tunahan (K.S.)

Süleyman Efendinin bağlılarından Hasan Arıkan bey gençlik yıllarında bir hanım tarafından kadının evinde tacize uğrayacaktır. Hasan Arıkan bey abi bu durum karşısında ne yapayım ne edeyim diye düşünür, kadına vursa haksız olacak, bağırsa kimse inanmayacak ne yapsam, ne etsem diye düşünürken birden gözüne bir pencere ilişir ve koşarak kendini o pencereden aşağı atar iki ayağı da kırılır.

Efendi Hazretleri hastaneye giderek Hasan arıkan abinin bir ayağını sıvazlayarak düzeltir sonra diğerini de düzelteceği vakit ’’Efendim müsadeniz olursa o kalsın yarın mahşerde bana şahitlik etsin.’’ der.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Süleyman hilmi tunahan (k.s.) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Süleyman hilmi tunahan (k.s.) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Süleyman Hilmi Tunahan (K.S.) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beren yılmaz
beren yılmaz, @berenyilmaz
13.4.2016 08:47:01
İlahi bir kudrettir yüce yaratıcıya yönelmek ' perdesiz ve aracısız ' Affına Mashar kılsın Rabbim ..
tebrikler ..sevgiler..
glenay
glenay, @glenay
12.4.2016 23:44:24
Bir iç sorgulama, hesaplaşma olmuş yazı.

tebrikler..
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
12.4.2016 02:50:39
Beğeni:
1
İzlenme:
591
Yorum:
2
BEĞENENLER
L
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.