- 1087 Okunma
- 0 Yorum
- 0 Beğeni
YOKSA ÖLDÜM DE CEHENNEMDE Mİ YAŞIYORUM BEN ANNE?
Sorular...Sorular....Sorular....
Aklımı kuşatıyorlar, her biri misket bombaları gibi beynimin içinde tek tek infilak ediyorlar.Öncelikli soruyu size sorayım:
“Ülkemizin geldiği şu son duruma bakar mısınız?”
Gencecik fidanlarımızın pisi pisine şehit olmaları,
Hatalı proje onayları ve vurdumduymazlıklarla yıkılan binalar, maden göçükleri sonucunda yüzlerce gerçekleşen ölümler,
Ülkemiz topraklarına -elleri kolları bombalarla dolu- giriş yapan canlı bombacıların sebep olduğu can kayıpları,vs...vs...vs...diğerlerini saymayacağım bile...
Oysa asıl tehlike GELİYORUM demiyor.
Sinsice öldürülüyoruz.
Hastanelerin ONKOLOJİ bölümlerine gidip bir inceleyin,işte o zaman anlayacaksınız asıl gerçeği...
Oysa sizi öldürecek hastalığı tetikleyen, tedavisi zor sürece sokan, bu duruma getiren, sebep olan yine devletin bakanlığı değil midir?
Nasıl mı?
Bu gıdalar; SAĞLIK BAKANLIĞININ ONAYLADIĞI ve market raflarını süslediği kanser yapıcı gıdalardır.
Örneklemek gerekirse; Hıfzısıhha raporlarının sonuçlarını gösterebilirim:
E101
Bazı kahvaltılık mısır gevreği türünde bulunur. Önemli, faydalı bir besin.
E102
Balık köftesi, füme balık,çeşitli pastalar, şekerlemeler, kek ve şeker süsleri, bazı dondurmalar, kahve için süt-krema tozu, paket hazır çorbalar, jöleler, hazır soslarda bulunur. Özellikle aspirine hassas kişilerde akciğerlerde, burun ve ciltte reaksiyonlar, hiperaktiflik, astım, egzema, alerji ve kaşıntıya sebep olabilir.
E104
Limonlu pastalarda bulunur. Alerjik reaksiyon, hiperaktiflik ve aşırı duyarlılığa yol açabilir.
E107
Şekerler, soslar, çikolatalarda bulunur. Şüpheli kanserojen olarak değerlendiriliyor. Deneylerde hayvanların böbrekleri etkilendi.
E110
Meyveli yoğurtlar, reçeller, salam, pastalar, şekerler, bisküvi çeşitleri, dondurma, jöleler, ketçap, gazozlu içecekler. Şüpheli kanserojen; bazı kişilerde güneş ışığına karşı alerjik reaksiyon yapabilir.
E122
Yoğurtlar, reçeller, kırmızı pancar turşusu, pastalar, şekerlemeler, dondurmalar, paket çorbalar, jölelerde bulunur. Etkileri kanser ve aşırı duyarlılık.
E123
Böğürtlenli yoğurt, çikolatalı pasta, hazır çorbalar, jöleler, dondurmalar, ketçapta vardır. Etkileri kanser, aşırı duyarlılık, alerjik kaşıntı.
E124
Çilekli yoğurtlar, salam, paket çorbalar, dondurulmuş pizzada bulunur. Etkileri kanser, aşırı duyarlılık.
E127
Karışık meyve, kokteyl konservesi, salam, sosis, pastalar, dondurulmuş pizzada mevcuttur. Etkileri kanser, aşırı duyarlılık ve tiroid rahatsızlıklarıdır.
E128
Sosisler, bazı çikolatalı pasta çeşitlerinde kullanılır. Etkileri kanser, aşırı duyarlılık.
E131
Renkli şekerlemeler, bazı dondurmalar için tercih edilir. Etkileri, kanser, aşırı duyarlılık, sinirsel hastalıklar ayrıca mide bulantısı, düşük tansiyon bildirilmiştir.
E132
Jöle şekerler, renkli şekerlemeler, çikolata kaplı bir takım yiyecekler, hazır soslarda kullanılır. Etkileri kanser, aşırı duyarlılık ve yüksek tansiyon.
E133
Konserve bezelye, bisküviler, dondurmalar ve jölelerde yaygın kullanılır. Etkileri kanser, aşırı duyarlılık, alerjik reaksiyon.
E140
Yağlar, bazı sebze turşularında bulunur. Güvenli.
E142
Reçeller, konserveler ve çorbalarda bulunur. İngiltere’de yasak. Aşırı duyarılılık yapıyor.
E150
Çeşitli konserve ürünleri, hazır et ürünleri, hamburgerler, kek, pasta, bisküvi, şekerleme çeşitleri, çikolatalı ürünler, hazır çorbalar, soslar, soya sosu, bazı viskilerde yer alır. Uzun dönemde kansere yol açabilir.
E151
Bazı reçeller, meyveli soslarda kullanılır. Domuzlarda bağırsak kistlerinin oluşmasına sebep oldu. Etkileri aşırı duyarlılık ve sindirim problemleridir.
E153
Çikolata kaplı yiyecekler, şekerlemelerde bulunur. Etkisi kanser. Bu maddeyle sıkça temasta bulunan işçilerde deri kanseri gözlendi.
E154
Sosisler, şekerlemelerde kullanılır. Bazı ülkelerde yasak. Kanser ve aşırı duyarlılık yapıyor.
E160
Margarinler, peynirler, kek, pasta, bisküvi çeşitleri, şekerlemeler, dondurulmuş pizza, paket puding karışımlarında kullanılır. Doğal bitki pigmentlerinden elde edilir. Güvenli. Ayrıca doğal A vitamini kaynağı. Alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.
E170
Kalsiyum katkılı ve sıkılaştırıcı madde olarak un, şekerlemeler, dondurmalar, vitamin haplarında kullanılır. Doğal mineral. Güvenli. Ancak çoğunlukla doğal gıdasal kalsiyumun yerini almak için yiyeceklere katıldığı için genel gıdasal değerler fakirleşir.
E173
Haplar ve bazı şekerlemelerde çok ender kullanılır. Bazı ülkelerde yasaklanmıştır. Zehirlidir ve aşırı duyarlılığa sebep olabilir. Metal kaynaklıdır.
E180
Bazı kaşar peynirlerin dış yüzeylerinde (kabukları) kullanılır. Aşırı duyarlılığa sebep olabilir. (Peynirin yüzeyi ayrılarak tüketilmediği sürece risk azalır.)
*
Günümüzde gıda sektörü büyük bir tröst halini almıştır. Örneğin hiçbir yayın organında Kola’nın zararlı olduğunu görme ihtimaliniz bile yok.
Liste oldukça uzun olduğu için size sadece link adreslerini verip incelemenizi rica edeceğim.
Hastanelerde ve dispanserlerimizde ülkemizde ilaç firmaları tarafından halka satışıyla gerçekleşen duruma ne diyelim?
Üstelik on sene sonra vücudumuzda hangi hastalıkların mısır patlağı gibi türeyeceğini, neler olacağını bilmediğimiz gelişmelerle, hangi virüslerle boğuşacağımızdan bihaber aşılıyoruz bebelerimizi.
Duyduğuma göre tanısı konmuş ama tedavisi olmayan MS hastalığını aşılara ve baz istasyonlarının artışına bağlıyor, tıp.
Emperyallerin ve İsrail’den gelen aşı ve ilaçların kontrolsüz bir şekilde tüketilmesi gerçeğine nasıl yanıt vereceğimi bilemiyorum artık...
Amerika’da bakanlık yapmış, Almanya doğumlu Yahudi kökenli ABD’li diplomat, Henry Alfred Kissinger,doğru söylemiş de biz gözardı ettik galiba:
"...Bir ülkeyi topla, tüfekle, nükleer güçle fethedemezsiniz:Ama gıda ve ilaç terörüyle yok edebilirsiniz."
Peki açlık, yoklukla, hastalıkla savaşan, üstüne üstelik agresif politikalarla yönetilen halk ne yapsın bu durumda?
1- Halk bilinçli değil,
2- Hastane tahlil sonuçları sonrasında ÖLÜM kaygısı yaşayan hastalar "denize düşen yılana sarılır," misali hem doktora hem ecza firmalarına korkudan güvenmek zorunda kalıyor...
Bütün bu zor anların arasına bir de MÜLTECİLERİ sığdırdık. Maaşlarımızdan bana-bize sormadan cebren paramızın kesilmesi aşırı ruhumu germekte. Zaten izlemediğim TRT elektrik katkı parası her faturamıza yansımasına KDV oldu.
Son olarak şimdi de ÇOCUK TECAVÜZLERİ geldi yüreklerimizi hasta edecek derecede baş sıraya oturdu...
- Saçını , serçe parmağını kınalayıp asker ocağına yolladık:
"Vatan Sağ olsun" dedik karşılığında evlat verdik.
Peki VATAN bir anaya/babaya ne verdi?
- Ağzı süt kokan evladımız ilim-irfan öğrensin diye DEVLETE teslim ettik: Körpe bedenlerini ve ruhlarını hasarlı geri aldık.
Peki, DEVLET yaşarken ölmüş o minicik yavrulara, göz yumduğu vakfın incittiği, kirlettiği milyonlarca ruhlara karşılığında ne verecek?
Onur ve can ancak Allah’a son nefeste verilirmiş. O yavruların ne suçu vardı?
Bilinen 34 dernek çocukları kirleten vakfı korumak adına girişimlerde bulunmuşlar bile. Ya Çağdaş Yaşama Dernekleri hallaç pamuğu gibi tarumar edilip, 35 bin çocuğun bursları hiçe sayılırken, üstelik kanser tedavisi gören Türkan Hocamızı hastaneden apar topar alıp, günlerce sorguda tutukluyken hangi dernekler sokaklara dökülmüşlerdi?
Anımsadığım kadarıyla, HİÇ...Sadece bir avuç korka korka gelen halk...Onlar da orantısız güçlerden sakınıp dağıldılar...
Hadi cennet vaadiyle Hurileri-Gılmanları sunarak kandırılan halkın uyutulduğuna bir şey diyemeyeceğim de...Ama evlatlarının namuslarını kirleten din hocalarına karşı tepkisizliğine anlam veremiyorum.
Ya benim yüreğim kaldırmıyor.
İçim hiç almıyor.
2009 senesinden beri tedavi görüyorum: boşuna mı kanser oldum ben?
Ülkemin durumuna üzülmekten yorgun düşen aklıma çelme atan bir soruyu sordum:
BEN YAŞARKEN ÖLMÜŞÜM DE HABERİM Mİ YOKMUŞ?
Haberleri sıkı takip etmiş, 2 sene önce hakka yürümüş, cennette olduğuna inandığım, ışıklar içinde uyusun; Rahmetli anneme soruyorum:
YOKSA ÖLDÜM DE CEHENNEMDE Mİ YAŞIYORUM ANNE?"
Emine PİŞİREN
Dip Not: Yazıma esin olan kaynak adresler.
19kkanser.wordpress.com/hifzissihha-raporundan-alinmis-tehlikeli-katki-maddeleri/
www.ihvanlar.net/2015/01/11/cocuk-asilarina-dikkat-butun-dunyanin-basi-dertte/
YORUMLAR
Henüz yorum yapılmamış.