Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
Şair Adam
Şair Adam

HADİ ÖLDÜRELİM

Yorum

HADİ ÖLDÜRELİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

520

Okunma

HADİ ÖLDÜRELİM

Bu adam bize ters baktı, küfür etti, arabamın tekerine vurdu HADİ ÖLDÜRELİM.
Daha bir canlı yaratmayı bırak büyümesine bile yardımcı olmamış insanlar var aramızda.
Ağaç dikmemiş, bir çiçek sulamamış, yol kenarında ters dönmüş bir kaplumbağayı düzlememiş insanların adam öldürmekten bahsetmesi ya da bu işlevi yapması delirtiyor beni.
Bir evladın nasıl büyüdüğünden bi haber bunlar, mama kokulu evladı kucaklarına alıp sevmemişler ki daha. Onu büyütüp adam etmenin tadına varmamışlar ki.
Görsel medya bir taraftan, yazılısı bir taraftan pompalayıp duruyor, sanki reklam yaparcasına adam öldürmenin yöntemlerini açıklarcasına haber adı altında sunuyorlar bize. İnternette gezinen videolar desen ona keza, bilgisayar oyunları kan gölü Allah, Allah.
Herkes kızabilir, herkeste öfke vardır zapt etmesini bilmeliyiz.
Ne demiş Allah Resûlü “ Öfke şeytandandır”. Niye uyuyoruz, niye dur diyemiyoruz? Paranı alamadın vur adamı, sana küfür etti vur adamı, çantasında kaç parası olduğunu bilmediğin kız çocuğuna akla gelmez şeyler yap, öldür gitsin.
Ne oluyor insanlığa?
Bu binanın neyi eksik biliyor musunuz sayın okurlar. “İMAN’I”
İmanı eksik bu binanın, imanı eksik bu insanlığın.
Ayağımız tökezlese Allah deriz amma hangimiz öfkede ona sığınırız. Sığınsaydık küfür etmezdik, sığınsaydık bırak insanı bitkiye bile kıyamazdık.
Binlerce yıl önceki cahiliye dönemindeki insanlık dışı vakaları bu zamanda yaşamak zor arkadaş zor.
İlginç diyorum, başka bir şey diyemiyorum.
Her kızdığımızda, ne olursa olsun karşımızdaki HADİ ÖLDÜRELİM!

Çetin KORKMAZ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hadi öldürelim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi öldürelim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HADİ ÖLDÜRELİM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL