Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Hüma Efkan
Hüma Efkan

PİŞMANLIK

Yorum

PİŞMANLIK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1042

Okunma

PİŞMANLIK

PİŞMANLIK

Merhaba canım,
Hayatımın anlamı, mutluluğum, sevgisinden gurur duyduğum, tek sevdam!
Mektubunu az önce okudum.
Sonra bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha okudum.
Her kelimesini, her harfini adeta içime çekerek, yüreğime nakşederek okudum.
Ve sana yeniden aşık oldum.
Sanırım, şiirlerin dahil olmak üzere, beni en çok etkileyen bu mektubun oldu.
Çünkü ilk kez kendimi değil, seni gördüm!
Bilerek veya bilmeyerek seni ne çok kırdığımı, incittiğimi, üzdüğümü anladım.
Henüz bu aşkın keyfine varamamışken, yavaş yavaş seni yitirmekte olduğumu fark ettim.
Meğer hiç istemeden, hatta aklımdan dahi geçirmeden senin o güzel yüreğini acıtmış, hoyratça kullanmışım.
Her tartışmamızda bana o büyük hoşgörünle yaklaşacağını bilmek, sanırım benim haddimi aşmama sebep olmuş!
Ben, sana ve kendime mutluluk ve huzur vermeye çalışırken, aslında seni hep incitmişim!
Öylesine üzgünüm ki, yine başaramadım, elime yüzüme bulaştırdım değil mi?
"Acaba seni hakkediyor muyum?" Diye düşündüm; cevabı tereddüte yer bırakmayacak kadar kesindi.
Hayır, hayır ama biraz çabalarsam ve sen de bana yol gösterirsen seni ve sevgini hakketmeyi öğrenirim!
Okulda da böyleydim; hep başarılı bir öğrenci oldum.
Göreceksin seni utandırmayacağım.
seni seviyorum özüm, seni çok seviyorum aşkım.
Nur yüzlü güzel kadınım herşey gönlünce olsun. Allaha emanetimsin…

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Pişmanlık Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Pişmanlık yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PİŞMANLIK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
7.1.2016 17:14:37
gerçektende okunacak güzel bir mektup....kutlarım..selamlarımla
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
6.1.2016 14:06:09
Oldukça dürüst bir mektup. Pişmanlık, duygularından emin olduğunu gösteriyor. Çok samimi ve güzel bir mektup.

Tebrik ederim.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL