Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
Mümin Üstün
Mümin Üstün
@muminustun

SENİ SANA

14 Aralık 2015 Pazartesi
Yorum

SENİ SANA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

736

Okunma

SENİ SANA

ŞİMDİ AL ARTIK SENİ SANA,
BU KALBİ DE VERDİM SANA,
SEN MUTLU OLURSUN BELKİ,
ÖZÜN HEP YANAR BU İNSANA.

MÜMİN ÜSTÜN

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Seni sana Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sana yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SANA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.