Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.

Bayır-Bucak 2.nci Çanakkale’dir

Yorum

Bayır-Bucak 2.nci Çanakkale’dir

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

946

Okunma

Bayır-Bucak 2.nci Çanakkale’dir



Rusya, İran, Çin, Esad ve DHKP-C’nin hedefinde olan ve kaç gündür gökten zulüm yağdırılan yere Bayır-Bucak diyoruz.
Küfrün ve imanın çatışma noktası, Suriye’de Bayır-Bucak bölgesidir. Batı ve İslam düşmanı ne kadar güruh varsa, zincirini kırmış köpek gibi saldırıyor Bayır-Bucak’a.
Bölgenin aslanları direniyor ve dünyaya damarında Türk Kanı dolaşanların bu kadar büyük teknoloji karşısında nasıl direnebildiğini gösteriyor, kimileri Şehid oldu, kimileri de Şehid olmayı bekliyor. Ehli Sünnet’in bel kemiği aslanları ve yiğitleri onlar.
Bayır-Bucak Türkleri Osmanlı ve Selçuklu zamanında bölgeye gönderilmiş mücahidler, onlar yıllardır bizim sınır ötesindeki ileri karakolumuz gibiler, sınırımızı koruyorlar resmen.
Şimdi bu Türkmen Dağı’nın aslanlarını koruma zamanı kardeşler, SuriyeTürkmenlerini merak edenler internetten araştırabilirler. Veya daha önce yazdığımız OSMANLI ASKERLERİ TÜRKMENLER isimli makalemize göz atabilirler. Kardeşlerimizi cephede ziyaret ettim, maddi desteklerimize ve dualarımıza çok ihtiyaçları var. Devletimizin Türkmen kardeşlerimiz için ciddi girişimleri oldu lakin şu an için somut bir adım atılamıyor. Devlet yönetmek kolay değil, vardır bir planları ama geç olmaması için bizler çabalamak zorundayız. Bizler din kardeşiyiz, Allah Rızası sizlerde bir şeyler yapın kardeşlerim.
Türkmen kardeşlerimizin her şeye ihtiyaçları var, bir insanın ihtiyacı olan her şey, bir savaşçının ihtiyacı olan her şey.
Destek olmak isteyen kardeşlerimize önerim ;
Bayır bucak yazıp 3072’ye yollamalarıdır, bu şekilde İHH kanalıyla yardımlarını ulaştırabilirler. Veya Türkmen yazıp 4042’ye yollamalarıdır, bu şekilde de Beşir Derneği kanalıyla yardım etmiş olurlar. Her iki dernekte de her bir kısa mesaj sadece 5 lira olarak faturalandırılmış durumda. Tekrar tekrar yollamanız mümkün.
Pek çok STK kurum ve dernek gece gündüz çalışıyor kardeşler, ama siz yardım etmezseniz bu hareket eksik kalır, zira bu derneklerin maddi güçleri sizin vereceğiniz paralarla oluşuyor.
Pek çok Alim ve Allah Dostu Türkmen Dağı’nı 2.nci Çanakkale olarak görüyor. Kardeşlerim Türkmen Dağı bizim namusumuzdur, Allah Rızası için namusumuza sahip çıkalım..
Tunar Çalışkan


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
bayır-bucak 2.nci çanakkale’dir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz bayır-bucak 2.nci çanakkale’dir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bayır-Bucak 2.nci Çanakkale’dir yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Reva
Reva, @reva
24.11.2015 08:19:17


Reva tarafından 12/3/2015 12:55:08 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.