"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
betan kaplan
betan kaplan

Seni Özlemek

Yorum

Seni Özlemek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1268

Okunma

Seni Özlemek

Mutsuzum Bugün...
Sebebini Bilmiyorum...
Öylesine Bir Şey işte, içimi Sıkan...
Sanki Özlediğimin Hiç Gelmeyeceğini Öğrenmek Gibi...
Sanki Çok Sevdiğimin Beni Terk Edip Gitmesi Gibi...
Sanki Koşmak ister de Peşinden, Ayaklarımın Zincirlendiğini...
Hisseder Gibi...
Ağlamak isteyip de Bir Damla Gözyaşını Bile Bulamaz Gibi...
Bir Yumruk boğazımda...
Nefes Alamamak, Boğulduğumu Hissetmek Gibi..!!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Seni özlemek Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Seni özlemek yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Özlemek yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.