İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
arman nazli
arman nazli

İlişkiler çok çaresiz artık

Yorum

İlişkiler çok çaresiz artık

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

485

Okunma

İlişkiler çok çaresiz artık

İlişkiler çok çaresiz artık

İlişkiler çok çaresiz artık
Herkes her şeyi biliyor
Ne kadın eskisi gibi kadın,
Nede erkek eskiden olduğu gibi
Oysa çok farklı dinledik biz ilişkileri
Ya biz
Hiç bir şeyi beceremedik
Ya dinlediklerimiz doğru değildi
Kangren olmuş aşk
Kan kaybediyor sevdalar
Aldatılan sevgiler,aldanan aşıklar
Yetişsin sevda hakları
Yürüyüşler yapsınlar
Bir kez de
Biten AŞK masalları için

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İlişkiler çok çaresiz artık Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İlişkiler çok çaresiz artık yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İlişkiler çok çaresiz artık yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL