Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ozum
ozum

BİTANEM'e

Yorum

BİTANEM'e

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

736

Okunma

BİTANEM'e

Sana hiç bir erkeğe değer vermediğim kadar değer veriyorum.Seni çok farklı seviyorum seni severken kendimi kaybediyorum,neredeyim diye düşünürken birde bakıyorum ki senin kalbinde buluyorum kendimi.
Korkumu yenmeye çalışıyorum ama olmuyor işte..Kendime aynı soruları sormaktan vazgeçemiyorum.Acaba hayat yine mi bana oyun oynuyor? Kader seni hiç beklemediğim biranda karşıma çıkardı,zorla kalbime mantığıma sığdırdı.
Ya birgün! Seni hiç ummadığım biranda elimden alır geri vermezse,kalbimden zorla söküp almaya çalışırsa... Biliyormusun? bu aşk beni fazlasıyla yordu.
Geleceği düşünmez,geçmişimle oyalanmaz bugünümü yaşardım. Şimdi sanki zamanın arasına sıkışmışım kara kara geleceğimi düşünüyorum bugünümü yaşayamıyorum.
Seni bazen gözyaşlarımda,bazen görkemli bir ayışığında, bazende karanlık sessiz bir odada parıldayan bir ateş böceğinde buluyorum.
İşte ozman yüreğime öyle bir kor düşüyor ki! o içime düşürdüğün ateşi kimse söndüremiyor... SENDEN BAŞKA

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bitanem'e Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bitanem'e yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİTANEM'e yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beg44
beg44, @beg44
16.6.2008 10:51:43
//leyla olmak hoştur amma mecnun olmak başkadır başka//
gönül hazneniz hep zengin olsun..içten sıcacık bir anlatım.tebrik ederim
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
15.6.2008 18:26:23
Beğeni:
0
Okunma:
736
Yorum:
1
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL