Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
-cesur
-cesur
@-cesur

İyi geceler mesajım

11 Aralık 2014 Perşembe
Yorum

İyi geceler mesajım

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

600

Okunma

İyi geceler mesajım

.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İyi geceler mesajım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İyi geceler mesajım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İyi geceler mesajım yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Islak gözlü şair
Islak gözlü şair, @islakgozlusair
13.12.2014 18:10:58
Evet tamam gercekten haklisin zamani geri aliyorum ve elestiriye basliyom hey gercekten berbat birde bence isim de onemli:) kib
Islak gözlü şair
Islak gözlü şair, @islakgozlusair
13.12.2014 17:30:27
Bu nasil bir iyi geceler mesaji :):)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.