Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
kanki10999
kanki10999

SUSMAK

Yorum

SUSMAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

692

Okunma

SUSMAK

Susmak? Sadece dille mi olur? Gözler,ruhlar,kalpler konuşmaz mı bazen?
Zaman? Sadece yelkovanın hareketi ile mi olur? Yelkovan durunca zaman geçmez mi?
Peki söylesene sen gidince susmak zamanın geçmesine çare mi?
Biraz zaman dersin ama söylesene aklımdan nasıl gidersin?
Ama yine de yanmam gidişine,dönüşün mutluluk vericekse.
Ama bilki sen yokken ne zaman geçiyor,ne de susmak biliyor bu deli gönlüm!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Susmak Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Susmak yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUSMAK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL