İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
Keyhar
Keyhar

İçimden Rabbime Gidenler

Yorum

İçimden Rabbime Gidenler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1059

Okunma

İçimden Rabbime Gidenler

İçimden Rabbime Gidenler

Ahhh yoluna kurban olmayı başka hiçbir şeye denk tutmadığım
ve herşeyden çok istediğim,
gücüne adaletine sığındığım, sahibim, koruyanım, gözetenim esirgeyenim, bağışlayanım, Ey Rabbim!
Durumlar değiştikçe duam değişiyor. Ey her duruma müdahale edebilen Rabbim.
Sevmediğin kullarını uzak tut, soğut, şirin görünmelerine izin verme. Sen ki günah’lar’ımıza rağmen seviyorsan,
sevmediklerin ne fenadır o halde.
Uzak tut... Tut ki ziyana uğramayalım. Tut ki
Cemalini görebilelim.Yüzümden mahrum etme. Görmeme engel olacak kimler varsa yüzlerini yüzlerimden uzak tut.
Ve ömrümüze katacakların...
Ve asıl mevzuya geldik ve asıl mevzuyu sen çoook öncelerden biliyorsun, beni dünyaya göndermeden biliyorsun.
Biliyorsun o yüzden direk istediğime geçeceğim.
İstediğim; vereceğinin en az benim kadar değil tamda benim kadar suçlu olması.
Benden daha masumunu isteyemem, isteyebilmem için benim de daha masum olmam gerekirdi.
Adaletinden şaşmadığım ve adaletten şaşmadığım, çünkü daha iyisini istemeye hakkım yok, hangi yüzle isterim ki?
Tamda benim kadar suçlu olmalı benden daha az suçlu olursa ezilirim, suçlu hissederim kendimi.
Benden daha fazla suçlu olursa kaldıramam...
Evet biliyorum sen herkese nasılsa onun gibi birini veriyorsun.
Evet biliyorum davranışlarımızla yaşayışımız, herşeyimizle eşimizi biz belirliyoruz.
Rabbim bilsem ki eş olarak tayin ettiğin
Benim aynım, öyle bi sarılırımki ona öyle bi severim ki.. Ve bir de ne djyorum biliyor musun Allahım?
Benim gözüm o koltukta. Biliyorsun o koltuluğu, o koltuğu müjdeleyen sensin.
Nasip edeceğin o koltukta birlikte oturacağım olmalı.
Allahım içimden geçenlere Amin...

-Keyhar
Ocak 2014

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İçimden rabbime gidenler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İçimden rabbime gidenler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimden Rabbime Gidenler yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL