Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
ressam12
ressam12
@ressam12

zülüfün ne karışık

15 Ağustos 2014 Cuma
Yorum

zülüfün ne karışık

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

388

Okunma

zülüfün ne karışık

..


Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Zülüfün ne karışık Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Zülüfün ne karışık yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
zülüfün ne karışık yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
!.sean.!
!.sean.!, @sean
18.8.2014 22:44:37
şiir gibi aşk derler ya.. belkide hiç başlanmamalı

ertelemek iyidirmi ki.
ay/elâ
ay/elâ, @evza-han
16.8.2014 00:19:26
https://www.youtube.com/watch?v=HPW-QdoKMq8
ay/elâ
ay/elâ, @evza-han
15.8.2014 23:44:18
'' üstelik bana şimdi bir şiir gibi geliyorsun''


keşke
dönüşleri şiir gibi


kelimeler alır acısını sesin.


oku kokusundaki bin rengi




© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.