Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
!.sean.!
!.sean.!

ün

Yorum

ün

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

863

Okunma

ün






.
her şiir aşktan geçer ve ağlar şehirdeki ölü şairler .














Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ün Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ün yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ün yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bir tutam hayat
Bir tutam hayat, @birtutamhayat
13.8.2014 20:05:26
Acaba?
Aşksız şiir olmuyor demek?
Ya da,
içinde aşkı barındırmayanlara şiir adı verilmiyor.
aysemujgan
aysemujgan, @aysemujgan
13.8.2014 19:55:48
aynen
M/im
M/im, @m-im
13.8.2014 19:10:47
toprağı tuza gark edinceye değin...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL