Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Sevde Aydın
Sevde Aydın

Sevgi Hasretle Güzeldir

Yorum

Sevgi Hasretle Güzeldir

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1283

Okunma

Sevgi Hasretle Güzeldir

Sevgi Hasretle Güzeldir

Hasret bir nevi üzüntüdür mutluluğun yanında. Yanında yok diye üzülürsün belki ama hasret çekecek kadar sevdiğin olduğunuda sevinirsin durmadan. Karışıktır yani sevgi. Üzüntüsü bile mutluluktur bir aşık için. Maşukuna olan hasrettir aşığın sevgisini kuvvetlendiren. Sevgiyi bir ağaç, hasret duygusunuda ağacın dalı gibi düşünelim. Hasretsiz sevgi dalsız ağaca benzer, manasızdır ikiside..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgi hasretle güzeldir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi hasretle güzeldir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgi Hasretle Güzeldir yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ni
nil gölge, @nilgolge
18.5.2014 21:38:17
hasret taşıyan dır sevgi aşandır .........
Bir tutam hayat
Bir tutam hayat, @birtutamhayat
18.5.2014 15:27:05
Güzeldi.
Mutluluk acısı diyelim bu hasrete.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL