Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
yok,sul
yok,sul
@yok-sul

İkra...!

19 Şubat 2014 Çarşamba
Yorum

İkra...!

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1040

Okunma

İkra...!

İkra...!


İkra bi ismi rabbik ellezi halak ( seni yaratan rabbinin adıyla oku )

Hangi şaşkın bu yere kapaklanan alınların yükselişini engelliyecek acaba ? ki şaşarım...

Müslümanım, önüm sonuna dek açık








..

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İkra...! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İkra...! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İkra...! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
20.2.2014 21:38:12
Beni yaratan Rabbimin adıyla okudum.

Allah razı olsun.

Amenna..'' Hangi şaşkın bu yere kapaklanan alınların yükselişini engelleyecek ki..Şaşarım...

Selam ve sevgilerimle.
Yürükçü
Yürükçü, @yurukcu
20.2.2014 08:42:12
Elhamdulillah ,şükürler olsun ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.