Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
son eylul
son eylul
@soneylul

SEVDAMDANDIR...

29 Ekim 2013 Salı
Yorum

SEVDAMDANDIR...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1195

Okunma

SEVDAMDANDIR...

SEVDAMDANDIR...

SEVDAMDANDIR.....

Mesafeler değildi seni bana yaklaştıran yüreğin yüreğim olduğundan aldırmıyorum...Bilmiyorum an bile olsa hatırladığını benim gibi gülümsediğini ,belkide benim kadar özlediğini..

Belki dedim ,belki birgün kavuşurum sevdalıma.Yüreğim takıldı çıkarsız sözlerine,samimi gülüşüne.Adımı söyleyen sesini duydum,kalbinde kendimi buldum daha ne olsundu ki?

Her gece gökyüzüne baktığımda gül cemalini görüyorum ayın yüzünde hayranlıkla seyreden yıldızlar var etrafında ,ama gülen gözlerinde ben varım biliyorum...

Onu düşünmediğim anım varmı bilmiyorum nefes alabiliyorsam, yüreğim sevgi doluysa,dilimde mutluluk şarkıları varsa sebebi o biliyorum..

Zemheride cemre düşüyorsa gönlüme ısıtıyorsa yüreğimi ,kardelenler açıyorsa yaz günü gözlerimde sevdamdan biliyorum.

Yazdığı her satırı saatlerce tekrar tekrar okuyorum bıkmadan usanmadan her harfini ezberliyorum uzakta olan bedenini ruhumla sarıyorum.

Gözlerimi kapatmıyorum artık hayallerimde, gözlerim açıkda görebiliyorum yüreğimde sevdamla.

Küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum bazen biraz nazlı biraz şımarık biliyorum sevdamdan bütün bunlar.

Her sesini duyduğumda güller açıyor gönül bahçemde bülbüller ötüyor dallarında sevda şarkıları dillerinde onu bana anlatıyorsa gördüğüm herşey sevdamdan biliyorum..

Gece yarısı kalkıp resmine bakıyorsam yanımdayken bile hasret kalıyorsam...


İNAN SANA OLAN SEVDAMDAN BİLİYORUm....


SON EYLÜL............

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevdamdandır... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdamdandır... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDAMDANDIR... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.