Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge

1158 Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "1158" terimini içeren şiirler listelenmektedir. 1158 ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "1158" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. 1158 ile ilgili " 2 " şiir aşağıdadır.
Galiba Allah rengârenk binlerce parçası var
Kimine sorsam sevgi merhamet rahman dolu kimine sorsan öfkeli mesafeli kahredici
Bence Allah bir Lego sati
Herkes kendine göre inşa ediyor sanki.

...
Devamını oku »
HER İNSANIN YAZGISI BİR DEĞİL
KİMİMİZ GÜLERKEN KİMİMİZ AĞLIYORUZ
KİMİMİZ ZENGİNKEN KİMİMİZ YOKSULUZDUR
KADERİMİZİN DÖRTTE BİRİ KENDİ ELİMİZDE
ÖNEMLİ OLAN BUNU NE ŞEKİLDE

...
Devamını oku »

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL