Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Kırmızıbeyaz
Kırmızıbeyaz
@kirmizibeyaz

Aşk yükü

15 Mart 2013 Cuma
Yorum

Aşk yükü

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1011

Okunma

Aşk yükü

Aşk yükü

Bir kilo demir mi daha ağırdır? Bir kilo pamuk mu ?


Bir tutam sevgi hepsinden ağırdır.Öyle ki bir çok insanın ruhuna ağır gelir

taşıyamaz yada taşımaktan korkar.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk yükü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk yükü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk yükü yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yürükçü
Yürükçü, @yurukcu
15.3.2013 10:51:50
süper bir söz çok doğru çoğu insanın ruhuna ağır geliyor,taşıyamaz yada korkar bu sözü tuttum.Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.