Kalem, acemi avcıların elinde hedefini şaşıran bir ok da olabilir.-- baraccio
HAKAN KARAKAN
HAKAN KARAKAN
@hakankarakan

AŞK MI.. ODA NE?

12 Ocak 2013 Cumartesi
Yorum

AŞK MI.. ODA NE?

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1550

Okunma

AŞK MI.. ODA NE?

Devir öyle bir devirki aşk ta neymiş? diye sorası geliyor insanın.
Şıp sevdi moda olmuş bu devirde.. yaz sezonu, kış sezonu mübarek sanki elbise değiştirir gibi sevgili değiştiren değiştirene ortada ne aşk var ne meşk;
Açıkçası şimdiki aşklar belden aşşağa..
Halbuki eskiden öylemiydi, seven sevilene bakmaya utanırdı dokunmaksa yalnız yürekler birleşiceydi.. Seven gerçekten seviyordu sevdigini kaybetmekten korkarak..
Günümüzde etraf sahte aşklardan geçilmiyor, herkez doğru insanı arıyor ama kimse doğru insan almak için çabalamıyor. Bu yüzden insanın sorası geliyor AŞK MI.. ODA NE? diye..

Suskun şaiR

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk mı.. oda ne? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk mı.. oda ne? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK MI.. ODA NE? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lanetolasıinsanlar
lanetolasıinsanlar, @lanetolasiinsanlar
28.8.2013 09:47:00
dogru söylüyosun yeni nesil işte
ıtır.
ıtır., @itir-
12.1.2013 23:19:50
çok doğru bir gözlem,başarılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.