(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Paylaşılan gökyüzü ; Kor düşen yüreklere deva olur mu,Çöldeki serap misali yemyeşil bir vaha'yı buldurur mu,Leylasında yalnız gözlerini görebilmek için çöllere düşen mecnun'un derdine derman olur mu ? Keşke olabilseydi ...! Sevda,sevgili,AŞK ile ilgili bir dörtlük geliyor (YÖRESEL) SUVERMEZ BAĞINDA YEŞİL ÜZÜM VAR EĞLEN NAZLI YARİM BİR ÇİFT SÖZÜM VAR UTANDIM DA DİYEMEDİM YÜZÜNE BENİM SENDE TA KÜÇÜKTEN GÖZÜM VAR Ömür boyu yastığınız göz yaşı görmesin. ÖĞRETMENİM
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.