Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
Siyah Kurdelalı Kadın
Siyah Kurdelalı Kadın

MAİ

Yorum

MAİ

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1218

Okunma

MAİ

MAİ


Kim öldürdüyse o kaldırsın cenazeni diyemiyorum Mai. Tenin hala sıcak, gözlerinde ki ışığı görmüşken, seni ölüme terk edemiyorum. Bu acı kırıyor kaburgalarını biliyorum.
Korkma!
Acına ihanete zorlamayacağım seni. Çünkü ne ben yaslaya bilirim göğsüne başımı nede sen yatabilirsin dizlerime, sağdığız Mai acılarımıza bile...

Ruhumun vebası panzehirin yok biliyorum. Onurlu bir ölüm istiyorum sadece. Son kez gözlerinde ki perdeyi arala Mai, güneş doğsun karanlığıma. Avuç içlerinden öpeyim, tüm ülkesini kaybetmiş savaş kahramanları gibiyiz farkımız yok birbirimizden bil isterim.
Sadece acılarını ver bana üstüme giyeyim, ben senden daha güçlüyüm Mai.

Canımın içi derin bir kuyu Yusuf ol düş içime saklarım seni tüm Züleyha’lardan. İçimin öksüzü üveyinim senin. Acılarınsa özümdür istersen yeminde ederim. Sen yeter ki iyi ol at yorgunluk hırkasını sırtından, parçalarını bırak ortalığa ben toparlarım. Ben senden daha güçlüyüm Mai.

Bunlar aşık bir kadın kalemi değil Mai, dostta değilim, sırtından vurmam çünkü. Ben senim Mai aynada ki kederinin yarısıyım, söz yaşınım, sana biriktikçe kendime eksilenim, yalnızlığının kalabalığıyım Mai.
Korkma!
Kimse gibi sevmeyeceğim seni ve sevdirmeyeceğim kendimi. Şiirler biriktireceğim avuçlarımda, şarkılar salacağım rüzgârına, okuma,dinleme sen sadece inan bana Mai sadece inan.
Acılarını ver bana ben tüm yaralarını iyileştireceğim.
Sen güleceksin ben mavi bir gök bahşedeceğim.
Söz veriyorum Mai hiç ‘seni seviyorum’ demeyeceğim.

Şimdi sorsan bana ‘kimsin sen’ diye,verecek tek cevabım var Mai.
Hadsizinim senin…

Suna A. GÜLSOY

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mai Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mai yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAİ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Entellektüel-41
Entellektüel-41, @entellektuel-41
6.12.2012 18:05:23
Merhaba...

Aşkyüreğin kuytularında açan nergisler gibidir...

Gizemi ve sadeliği sever...

Kendi sınırlarının ötesnde gezinir...

Engellenmek işine gelmez...

Hep deli dolu konuşu...

Sıradışıdır...

Özgürlüğüne düşkün...

Çakma laflardan hoşlanmaz...

O yüzden koşulsuz ve beklentisiz sevmeler tercihidir...

Çok tebriklerimle...
Kemnur
Kemnur, @kemnur
6.12.2012 03:17:01
Döktürmüşsün Sunacığım, kalemin yüreğin çığıl çığıl...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL