Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
selen
selen

sOĞUK BIÇAK

Yorum

sOĞUK BIÇAK

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

977

Okunma

sOĞUK BIÇAK

Hayattan ürkerdim , korkardım eskiden çok eskiden..
Acılarla yoğrulmuşum şimdi .Korkularımla karşılaşmış hani hakkıylada yaşamış.Şimdi arkama bakıp beni vurduğunuzu gördüğümde acı bir gülümseme. Bu olamaz sözü yok artık benim sözlüğümde..
Canım yanmıyor bana öğrettikleriniz için minnettar değilim size. Bir nefret bir boşluk ki içimde tarifi yok iyliğimin üstünden kazanan asalaklar sürüsü sözlerim size...
Ben ardınızda dururken siz yanımda görünürken gizliden gizliye bana söverken ben yanlızca gülüyorum size kahbeliğin cezası yok yazıkki .
canım yanmıyor artık sırtımda soğuk bıçağınız hissederken bile yüzüme gülümseyen korkusuz gözlerinizi gördüğümde....



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Soğuk bıçak Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Soğuk bıçak yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sOĞUK BIÇAK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selen
selen, @selen
27.6.2008 00:49:25
selen senin öykülerin ve şiirlerin harika ki ben hiç bişeyi beğenemeyen kız... muteşemsin gerçekten!!!! (SU)
çigdem
çigdem, @cigdem46
24.2.2008 23:44:39
9 puan verdi
olgunlaşmak neydi, bir meyvenin olgunlaşması için bile güneş ışığında yanması gerekiyordu. insan, çilelerin gönüllü bekçisidir.küçükken herşeyi tozpempe sanır insan. büyüdükçe yediği darbelerle hayatın gerçek yüzünü görür.
acılar, acılar...
HAMDIM,PİŞTİM,YANDIM..
noktasına gelebilmek için yaşamak gerek.
AMA UNUTMA HER ACIDAN BİR DERS ÇIKARIRSAN,BUNUN ADI OLUR:TECRÜBE.
güzel bir yazıydı
Kızıl Nil
Kızıl Nil, @kizilnil
24.2.2008 13:16:10
Yanılıyorsunuz. Canınız yanıyor. Hem de soğuk bıçakla ilk karşılaştığınız anki acınızdan kat be kat fazlası ile karşı karşıyasınız. Canınız o kadar çok yanıyor ki, yanmıyormuş gibi davranmak zorunda kalıyorsunuz. Yavaş Yavaş bedeninize canlılık katan bütün duygularınızı kaybediyorsunuz. Ruhunuz, bedeninizden çekiliyor. Geriye sadece gülümseyen bir bütünsüzlük portresi kalıyor

Acılar karşısında gülümseme, yeri geldiğinde acılardan daha ağır gelebiliyor.

Başarılar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL