Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
yuksel969
yuksel969
@yuksel969

Tarihkâr'ın Harika Sözleri

21 Eylül 2012 Cuma
Yorum

Tarihkâr'ın Harika Sözleri

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3263

Okunma

Tarihkâr'ın Harika Sözleri

Tarihkâr'ın Harika Sözleri

Din olmadığını kabul edersek gerçekten kıyamet dünya üzerinde sevgi olmadığı kopacaktır. Sevgiye inanmayan kişi asalaktır, aptaldır.

Annem ve Kızım Aşık Olursa

Senaryo: Yüksel Gürbüz

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Tarihkâr'ın harika sözleri Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Tarihkâr'ın harika sözleri yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tarihkâr'ın Harika Sözleri yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Mehlikam
Mehlikam, @mehlikam
21.9.2012 17:25:10
sevgiye inanmayan kişi asalaksa dine inanmayana bilmem ne demeli ..saygılarımla:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.