Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
renbo
renbo

hata raporu

Yorum

hata raporu

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

754

Okunma

hata raporu




Uyandım.korkularına dokunuyorum.ellerim belimde.sanki yazmasam düzelecek her şey ki zaman herkese aynı çıplaklıkta.uzandım tekrar. Hayata paralel bir anda yetiştim.mağrurum.



Seninle aramızda bir zaman var.hayli süren.yetişen gökyüzüne.kadın ve ellerin.çocuk.uzandığım yer zemin.toprak hiç değil.inkar edersem her şey güzel görünůr.ve madem.


Kutu kutu biriktirip açamadan gitmek.kim kadar güzel.kime kadar sahi.ille de mükerrer.toprak kokar.ağzında söz.müthiş.ilk adımn


Irmak eder toplarsa.hadi kapa gözlerini tüm yeşillere.beklentim yüksek.farkım Yok olenlerden.
Takılı kaldığım noktalar var.bir poğaça ,köprü ve serin.



Bacağını açıp dengedesin..gözlerini en çok bu anlarda açarsın.




Siyaha dokunursun,koyusun.kollarına düşen uyuşukluğu çözersin.temayüllere uyarsın.


Net bir şey kalmaz aklında.bakar kalırsın.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hata raporu Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hata raporu yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hata raporu yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
renbo
renbo, @renbo
3.9.2012 10:49:00
Abi tekrar gelince yaz
terlikli seyyah
terlikli seyyah, @terlikliseyyah
3.9.2012 10:30:39




kesin önermeLer, saptamaLar, anLatıLmak istenenin ortada duruyor oLması güzeL bir pasta diLimi gibi geLdi bana sabah sabah ..


sevdim bunu,
sonra geLip bir daha okuyacağım..

hakkaten net bişey kaLmadı akLımda, öyLesine bakıyorum..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL