Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
bir yudum su
bir yudum su
@biryudumsu

öğle bir anda

1 Eylül 2012 Cumartesi
Yorum

öğle bir anda

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

802

Okunma

öğle bir anda

öğle bir an geliyor ki hissizleşiyor insan.
duyguları ölmüş, kalbi atmıyor gibi oluyor beden.
gözler boşlukta bir noktaya kenetlenmiş gibi derbeder.
ne yaşarsın ne ölürsün misali, saddece nefes alırsın.
bir ışık ararsın, bir kıvılcım olsun istersin.
yoluna ışık tutacan bir can olsun istersin.
korkularını anlatamazsın, konuşamazsın.
gözlerine değeçek bir göz ararsın.
işte tam o anda aklına ben geleçeğim.
ah keşke keşke dediğin.
ve o an kaderine kahredeçeksin.
yüreğine küfredeçeksin.
yenik düştüğün gururuna lanetler yağdıraçaksın...
ama olan olmuştur bir kere...
beni kaybetmiştir yüreğin.
öğlece soğuk ,buz tutmuş yaşamına döneçeksin.....

02.08 01.09.2012

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Öğle bir anda Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Öğle bir anda yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
öğle bir anda yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.