Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
GÖKDERE Aşur Şahin
GÖKDERE Aşur Şahin
@gokdere-asur-sahin

PAHA

22 Ağustos 2012 Çarşamba
Yorum

PAHA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2177

Okunma

PAHA

PAHA


Nehirler denize ulaşana kadar nelerle buluşur bilir misin?
Ben hala gözeyim!
Hint kumaşını bilirim kaftan bile biçemezsin!
Gün batarken doğmuşsun karanlığa doğru her şeyle haşir neşir olmuşsun doğan güneşin aydınlığını bilir misin?
Her kantar da tartılmışsın ben hala sarraf arıyorum kalpazanlar da sarraf elbisesi giymişler!
Yollar kavşağa dönüşmüş duygularıyla hareket edenleri falakaya yatırıyorlar sen hiç tokat yedin mi?
Bataklık dalgası gittikçe alanını genişletiyor önüne katanı yutuyor henüz bana ulaşmadı ulaşırsa dünyanın hayrını gör!
Gebe mutlaka doğuracaktır doğurana kadar acı çeker ikizin acısı katlanır!
Sen hiç ikizin doğuranın feryadını duygun mu?
Beni kavşaklar durduramadı!
Fren durmaktır ayağını hiç kaldırdın mı?
Çimenlerde yalın ayak yürümedin çocuklar gibi yuvarlanıp tat aldın mı?
Çocuğa leke bulaştığını duydun mu?
Karıncanın aç kaldığını duydun mu file baş kaldırdığını görmedin ki?
Keten bayağıdır hint kumaşına paha biçilmez!
21.08.2012
Aşur ŞAHİN

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Paha Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Paha yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PAHA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aleyna Altın
Aleyna Altın, @aleynaaltin
22.8.2012 21:36:36
10 puan verdi
GUZEL BIR YAZI,KUTLARIM......
SAYGILAR.......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.