Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü

1020 Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "1020" terimini içeren şiirler listelenmektedir. 1020 ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "1020" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. 1020 ile ilgili " 4 " şiir aşağıdadır.
İsyanım beyhude zorla yazılmış
Türküler kalplere harla yazılmış
Mızraplar kırılmış telden düşmüyor

Aşkın şarabını içtiğim gözler

...
Devamını oku »
İsyanım beyhude zorla yazılmış
Türküler kalplere harla yazılmış
Mızraplar kırılmış telden düşmüyor

Aşkın şarabını içtiğim gözler

...
Devamını oku »
AYAKKABINIZI BOYAYALIM
PARLATALIM ABİLER ABLALAR
BU SÖZLER HİÇ EKSİK OLMADI
AĞZIMDAN YILLAR BOYUNCA
BABAM TRAFİK KAZISI

...
Devamını oku »
Bilginin her türü ıstıraptan gelir

H.Gürbüz ¹⁰¹⁶


...
Devamını oku »

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL