Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
MAVİRUYA
MAVİRUYA

Adı Aşk ise...

Yorum

Adı Aşk ise...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1036

Okunma

Adı Aşk ise...

Benim Pişmanlıklarım hep aldığım doğru kararlar yüzünden oldu
Ve bu yüzden hiç kin tutamadım hiç bir zaman pişmalıklarım buna izin vermedi
Ama biraz durup düşünüyorumda Kin tutabilseydin sanırım ilk kendime tutardım
Hiç kaçmamış olabilirsin bu seni cesaretli yapmaz
Bazen kovalamak gerekir cesaret kovalamaktadır
Belkide tam o noktadyımdır ne kaçabilmişimdir nede kovalayabilmişimdir.
Bazen kovalamak ona varamayacağını bilerek koşmaktır
İşte tam bu noktada koşuyorsan adı aşk oluyor sanırım
Bazense sen öylece durur onun gidişini izlersin ve işte o an bilemezsin izin verdiğin o suskunluk senin pişmanlığın olacağını
Adı Aşk ise sonu hep pişmanlıktır bu masalın ...

IIMaViRuYaMII

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Adı aşk ise... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Adı aşk ise... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adı Aşk ise... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.