Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
nurnur
nurnur
@nurnur

MELEĞİM...

18 Haziran 2012 Pazartesi
Yorum

MELEĞİM...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

648

Okunma

MELEĞİM...



Seni çok sevdiğimi üşünerek,
Senin düşüncelerini dinlemedim.
Çünkü yanlış karar verebilirdin,
Nereye gideceğine ben karar verdim.
Nasıl giyineceğine ben karar verdim.,
Çünkü uyum sağlamayabilirdi.
Hep disiplinli birisi oldum,
Çünkü şımarabilirdin.
Ama ben anladım ki,
Çocuğumun da hisleri duyguları var,
Çünkü o yaşayarak her şeyi öğrenecek.
Ona bağırmak yerine,
Onun duygularını anlamalı,
İstediği renkli kıyafetleri özgürce giyebilmeli,
Yanlış yaparak doğruyu öğrenmeli.
Ben her şeye müdahale ederek değil,
Sadece onu çok ama çok severek,
Dinleyerek yardımcı olabilirim.

NUR

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Meleğim... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Meleğim... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MELEĞİM... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.