İnsan hayatında iki feci olay vardır: biri insanın çok istediği şeyi elde edememesi, diğeri de etmesidir. george bernard shaw

Nedir?

48.188 terim kayıtlı

Vur kadehi ustam

Vur kadehi ustam sizce ne anlama geliyor veya size neyi çağrıştırıyor?

Vur kadehi ustam terimi Mesture tarafından 27.12.2010 tarihinde eklendi

Yorumlar

0 yorum
Gülşen ERİŞ
12 Ocak 2011 Çarşamba14:37:18
Hüzünlendim yine bu akşam efkarlı gönlüm
Sigaramın dumanıyla adını yazdım
Pare pare oldu bu viran gönlüm
Meyhaneleri dolaştım yanık türküler eşilğinde...
Dedim !!! doldur meyhaneci vur kadehimi acı şarabından içeyim...
Yarim gitmiştir yad ellere..yalnızım biçare....
Vur kadehi ustam !!! vur da kendimden geçeyimm...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL