MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gel-git (me)
_Duslerin_Ressami_

Gel-git (me)


Yeryüzündeki tüm cümleleri kullanýp sana methiyeler dizmek ve hatta Sessizliðimi sese çevirsin diye, akýttýðým gözyaþlarýmýn soluk boruma iniþine kulak verdiðim zamanlarý da uzun uzun anlatmak isterdim sana sevgili..

Bu satýrlarý neden yazdýðýmý bilmeye korkarken, içimde yaþattýðým o duygularý ve hatta sensizliðime sarýlýp uyuduðum zamanlarý gözümün önünde bir film þeridi gibi geçiriyorum..Biliyorum ne duyacaksýn nede hissedeceksin ama olsun yine de sensizliðine raðmen sana bunlarý yazmak ve isyan edercesine avazýmýn çýktýðý kadar baðýrmak rahatlatýyor beni..

Gözlerini kapat ve sadece duy sesimi Mavi Düþüm..

Hayalinin maviliðinde huzura yelken açan ben, þimdi ellerini açmýþ tanrýya senin için dua ediyorum. Kim bilir seninde dediðin gibi hiç benim olmayacaksýn. Bende ki seni alýp götüreceksin adý saný duyulmamýþ yabancý ülkelere ve sensizliðinle cezalandýracaksýn beni..

Korkuyorum sevgili..

Her gece hayalinde gözlerimi kapadýðým uykumdan sensizliðinle uyanmak korkutuyor beni. Hep aldýn senden beni nedenini bilmediðim þeyler için. Bazen düþünüyorum da gerçekten ne aptalca ! Ben seni kaybetmek istemezken senin benden kaçýþýna, gözlerimden gözlerini alýþýna, ruhumdan ruhunu çalýþýna anlam veremiyorum. Bu deðildi benim seninle kurduðum hayaller. Dünyamýz masmavi olacak ve o mavi dünyamýzda baþka renk olmayacaktý bizim. Güneþ mavi, ay mavi, gece, gündüz hep maviydi dünyamýzda. Maviye uyuyup maviyle uyanýrdýk her sabah. Hatta ne güzel çocukluðumuz hatta çocuklarýmýz bile maviydi.

Mavilerimi aldýn benden.. Mavilerle ve seninle dolu dünyamý nasýl oldu da simsiyah yapabildin ?
Çalan her þarkýda seni aradým ve seni dinledim sevgili. Her þarkýnýn nakaratý sanki senin için yazýlmýþ ve söylenmiþti. Kýrýk bir plaktan çýkarcasýna en eski sevgiyi yaþayan ben, þimdiler de þarký bile dinleyemez oldum.

‘’Bir ateþ oldum, Külüm de yoktu dumanýmda’’ ama içimde yanan ateþi görebilseydin ancak anlayabilirdin sensizliðine olan isyanýmý ve iç çekiþimi..

Sana hep seslenirdim ‘’ Fýrtýnalar içinde beni yalnýz býrakma’’ diye nasýl oldu da beni yapayalnýz býraktýn bu fýrtýnanýn tam ortasýnda.
Ne yana baksam senden bir þeyler var sol yanýmdaki acý ve küskünlükte hep bu yüzden zaten. Seninleyken gülen gözüm, seninleyken farklý atan kalbim sen yokken hep kanrevan içinde desem inanýrmýsýn bilmiyorum ama kan-revan-için-de-yim sevgili.
Beni sensizliðe mahkum ettiðin bugüne her ne kadar kýzsam da sana inan ellerim hiç aþaðý inmedi.. Hp dua ettim biz için.. Ne zaman elimi koysam sol yanýmda beni düþündüðün yalanýna inandýrdým kendimi.
Sol yaným senin için atýyor sevgili.

Gel-git’lerden de yoruldum artýk. Korkularýmý yenmem için yardým et bana.. Gitme desemde gideceðini bile bile sana sesleniyorum. GÝT-ME..

Mehmet ASLANKAYA
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
En Çok Okunan Şiirleri

Gece Saçlı Kadın... Gel-git (me)