MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

BAŞBAKANA MEKTUP
merol

BAŞBAKANA MEKTUP


BAÞBAKANA MEKTUP


Sadece ülkemizde deðil koskoca yer kürede; dini, ýrký, dili ne olursa olsun tüm mazlumlarýn sesi, kimsesizlerin kimsesi ve zalimlerin korkulu rüyasý olan can baþbakaným. Bu mektup hiçbir beklenti içine girmeksizin ve edebi kaygý taþýmaksýzýn tamamen yürek sesinin dile geliþidir. Bu mektubun elinize geçmesini ve okumanýzý bile beklemeden yazýyorum. Milyonlarca insaný yürek sesinin bir tercümesi diyebilirsiniz bu satýrlara.
Tüm dünya mazlumlarýnýn ve her karýþý buram buram þehit kanlarýyla yoðrulmuþ olan bu cennet vatanýn meselelerini çözmek için gecelerinizin uykusuz olduðu idrakinde olduðumdan dolayý mektubu okumanýzýn bile zaman kaybý olacaðýna inanýyorum ama yazýyorum ki belki bir insanýn sizi anlamasýna vesile olabilirim düþüncesini taþýyorum. Gerek ülkemizde ve gerekse de dünyada sevenlerinizin olduðu kadar sevmeyenlerinizin de olduðu muhakkak bir gerçektir. Herkesin sevmesini zaten beklemek mümkün deðildir ki.. Sizi zalimler sevse bizler sevmeyiz. Sizi çaðdaþ firavunlar sevse biz sevemeyiz. Sizi çaðdaþ Karun’lar sevse biz sevemeyiz. Sizi Allah’ýn kalplerini mühürledikleri sevseler bizler sevemeyiz. Sizi hýrsýzlar, dolandýrýcýlar sevse bizler sevemeyiz. Sizi Ýsrail ve onun dostlarý sevseler biz sevemeyiz. Sizi Allah düþmanlarý ve þeytanýn askerleri sevmedikleri için bizler sizi seviyoruz.. Öyle ki bu mektubu yazan bu kalemin sahibinin sizi meydanlarda görüp dinlediði zaman da, televizyonlarda görüp dinlediði zamanlarda da sizi mutlu gördüðü zaman sevinçten, sizi üzgün gördüðü zaman üzüntüden, sizi küffara karþý dik duruþunuzu gördüðü zaman da onurdan her zaman gözyaþý dökmüþtür. Uluslar arasý platformda sizi sevmeyenler; Firavunlardýr, Karunlardýr ve zalimlerdir. Sizin dünya lideri olmanýzdan haset duyanlardýr. Ýçeride ise sizi sevmeyenler sizi anlayamayanlardýr…. Kiþi tanýmadýðý insanýn düþmanýdýr. Sizi bir tanýsalar inanýyorum ki en az benim kadar sizi sevmediðini söyleyip meydanlarda baðýrýp, devletin araçlarýný yakýp, hem millete ve hem de devlete zarar verenler de seveceklerdir ama sizi bir kez anlamaya çalýþsalar.. Sizi anlayamasýnlar diye sizin Esma’ya yazýlan mektupta aðlamanýzý bile tahfife alýyorlar ki taraftarlarýný kaybetmesinler.. Sizi insanlarýn tanýmasýný engellemek için çaba sarf etmektedirler.. Týpký Mekke’de ezan okunurken Ebu Cehillerin, Ebu Leheplerin alkýþ sesleriyle ezan sesini boðmaya çalýþtýklarý gibi.. Hatta þimdi bizimkiler Ebu Cehilleri bile aþtýlar..
Bugün bir haber okudum..Muðla’nýn Bodrum Ýlçesinde laikçi kadýnlar Torba Caminde okunan ezan sesinin rahatsýz ettiði gerekçesiyle cami imamýna saldýrmýþlar.. Çaðdaþ Firavunlar, çaðdaþ Nemrutlar, çaðdaþ Karunlar ebediyen var olacaklar ve þeytanla beraber hareket edeceklerdir. Onlar olduðu süre de çaðdaþ Musa’lar hep var olacaktýr.. Ýþte sizin varlýðýnýz bu sözlerimin en güzel delilidir efendim. Allah (C.C) Ýsra Suresi 81. ayeti Kerimesinde: “Hak geldi, batýl yok oldu. Zaten batýl yok olmaya mahkumdur. “ buyurmaktadýr. Hakkýn batýla galebesini saðlamak için sizin gibi insanlarý yeryüzüne bir lütuf olarak gönderen Rabbime sonsuz hamdü senalar olsun. Zafer ila nihaye Ýslâm’ýn olacaktýr. Çünkü saff Suresinde Rabbimiz þöyle buyurur: “Allah nurunu, aðýzlarýyla üfleyip söndürmek isterler ve Allah’sa nurunu tamamlayacak, kuvvetlendirecektir ve isterse kafirlerin zoruna gitsin, istemesinler.” Oy kaygýsýyla size düþmanlýk edenleri zaten anlamak hiç mümkün deðil. Oy kaygýsýyla size düþmanlýk besleyerek kendilerine tabi olan insanlarýn size düþmanlýklarýný saðlamak ve bu düþmanlýklarý pekiþtirmek için size açýlan davalar neticesinde tazminat ödeme pahasýna iftiralar etmektedirler. Türkiye Cumhuriyetinin þanýný yücelten bir baþbakaný Avrupalý dostlarýna þikayet etme gafletine düþerek rezil olmaktadýrlar.. Rabbimiz Hucurat Suresinin onuncu ayetinde þöyle buyurur: “”Bütün mü’minler kesinlikle kardeþtirler. Öyleyse kardeþleriniz arasýnda sulhu, barýþý saðlayýn, din ve dünya iþlerini, sosyal iliþkilerini düzeltin, geliþtirin. Allah’a sýðýnýn, emirlerine yapýþýn, günahlardan arýnýp, azaptan korunun. Ola ki, ilâhî merhamete mazhar olursunuz.”” Rabbimizin böyle buyurmasýna raðmen Müslüman olduðunu söyleyen insanlarýn bozgunculuk yapmalarýný ve Ýslâmi kimliði ön planda olan insanlara karþý iftiralar etmelerini ve ben de o kiþilerin durumuna düþmemek için Ýlâhi adalete býrakýyorum..
Rabbimden sizi bizim ve dünya mazlumlarýnýn baþýndan eksik etmemesini ve daha büyük fýrsatlarla sizin önünüzü açmasýný diliyorum.. Rabbim yâr ve yardýmcýnýz olsun muhterem baþbakaným..Bizler Rabbim canýmýzý almadýðý müddetçe hep yanýndayýz ve yol bildiðin Sýrat_ý müstegým için caný fedaya hazýrýz inþ…

Mustafa EROL
Çumra / Konya
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.