MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

İçimdeki SEN
Ahmet25

İçimdeki SEN


Bir istasyondan baþlar yolculuk. Bir baþka istasyonda biter. Ben o istasyona girme cesaretini dahi bulamadým. O yüzden baþlamadý benim hayat yolculuðum… Gökyüzünde parlayan milyonlarca yýldýz ve üzerine göz yaþý dökülmüþ fakat göz deðmemiþ bir yastýk. Ýki elem arasýnda olgunlaþan bir sevgi. Geceleri uyumadan önce hayalini kurup, geceyle bütünleþmek… bazen de çocuklar gibi tebessüm etmekti. Ýçinden gelerek ahh! Dedirten bir tebessüm. Kalbim kafesinden çýkarcasýna atarken, aklým çoktan teslim olmustu sana. Körelmiþti gözlerim güzelliðin karþýsýnda ne bir yýldýz ne bir güneþ aydýnlatamamýþtý dünyamý. Ýçten içe eriyor mum gibi tükeniyordum adeta… senden gelecek bir ‘’merhaba’’ sözcüðünün kalbimin ritmini deðiþtirmesine kafiydi belki de sen benden habersiz aldýðýn her nefeste...ben o zamnlar sende bir hiçken, sen bende dünyalara sýðdýramayacaðým çok þeydin.
Adýný henüz koyamadýðým varlýðýný her daim hissettiðim bir duyguyu yasýyorum þimdi. Beni yok ettikçe bizi var eden bir duygu. Bazen çaresiz býrakýyor bazen de dünyalarý sunuyor iþte.
Seninle ayný þehirde yaþayýp ayný atmosferde yaþama tutunmak ne güzel, ayný yollarda yürümek, yürüdüðün her yolda sinen kokunu bulmak ne büyük bir mutluluk… yürüdükçe senden bir parçalar bulup, kendimden dünyalarý kayýp etmek ne büyük bir kazanç.
Bazen de ayný þehirde olup iki yabancý gibi yaþamak, teneþirde ölüm solumak gibi sessiz ve korkulu..can vermiþ bir beden..
Iþýklar kapanýyor gözlerime sen ve senli rüyalar doluyor. Ýçimde sonsuzluðun nuru yanýyor ve tüm karanlýklar aydýnlanýyor.. ay ýþýðý gibi yuva kuruyorsun gözlerimde sana yumuyorum gözlerimi yumulu göz kapaklarýmda yaþýyorsun ve huzura giden yolda yüreðime giriyorsun..
Evet kendimden bile sakladýðým bir duygu.. attýðým her adýmda aldýðým her nefeste yüreðimde hissettiðim bir duygu.. baktýðým her yerde gördüðüm bir duygu. Göz yaþlarýmla yüreðime ilmek ilmek sýzýp bedenimi ruhuma teslim eden bir duygu.. bu duygu sensin iþte…




Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.