MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

DENİZ & KARA & DENİZ
elif52

DENİZ & KARA & DENİZ





Yokluðunla karþý karþýya oturdugum gecenin 03.00’ünde,gözlerimin alýþmaya çalýþtýðý karanlýðý yararak gelen hayalin/ Ben hep burdayým dermiþcesine sýmsýký sarýlýyor boðazýma ve seni anlatmak/anlamak için beynime yapýþýp kalan kelimeler buharlasiyor bi-anda.

Kimse bilemez,hiç bilemez elimi yüreðime koyunca orda olduðunu bildiðim halde hala sensiz olmanýn bana verdiði acýyý./ Kimse göremez ellerimden kayýp giderken yüreðime kazýdýgýn yalnýzlýðý,kimse duymaz kanýmý emen hýçkýrýklarý ve kimse hissedemez farkýnda olmadan avuçlarýma býraktýðýn ve benim bir ömür kendimden bile koruyup sakýncagim Aþk emanetini.

Yalnýzca ben bilirim,bir de yaþlý ve bir o kadar da hýrslý gözlerle beni dinlemekten Býkmayan DENÝZ & KARA & DENÝZ

Nice aþklara,aþýklara þahit olmuþ,yüreðimden yüreðine savrulan her birinin altýnda farklý bi gizemin imzasý olan hýrçýn dalgalar benden kopardýklarýný sana getirir mi bir gün DENIZ?

DENÝZ & KARA & DENÝZÝM
Býraksam kendimi sana,þimdiye kadar birbirinden kopan nice sevdaya þahit yakamoz kavuþturur mu beni sana?

Yosun kokan serinliðinle doldurur musun yanan yüreðimi týkabasa... Bir anne þevkatiyle sarýp sarmalar misin beni? köpüklü gözlerinde.

DENÝZ & KARA & DENÝZÝM
Býraksam kendimi kucaðýna,gelmiþ geçmiþ bütün intihar temrinlerýne benimle ortak olan,seninle þahit olan martýlarýn çýðlýklarý arasýnda kaybolsam derinliðinde ve son damlana kadar karýþsa ruhum ruhuna,senin olsam bütün varlýðýmla,bozar misin artýk sessizliðini?

DENÝZ & KARA & DENÝZ


01/08/2011


Yazan: Elif T.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.