MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ÜZÜCÜ
Uçuk Şair

ÜZÜCÜ




-Bazen sevgi sözcükleri ne kadar anlamsýz ve ne kadar manasýz dimi senin söylediðin düþündüðün hiçbir þeyin önemi olmadýðýný bilmek sadece sana göre önemli diðer tarafta boþ bir teneke gürültüsü olduðunu bilmek üzücü.
-Gönlünde mimar olup çizdiðin bazen bir usta bazen de amele olup çalýþtýðýn didindiðin emek verdiðin kurduðun bitirdiðin bir güzel evin bir anda bir harabeye dönüþmesi ne üzücü.
-Birbiri ardýna sýraladýðýn en güzelini onun için yazarým diye uðraþtýðýn gönlünü hep en iyisi için coþturduðun þiirlerinde ismini paragraflarýndan düþürmediðin sevdiðinin sana boþ olduðunu bilmek ne üzücü.
-Dallarýný budamaya kýyamadýðýn bir an susuz býrakmadýðýn tek bir yapraðýný bile düþecek diye koklayamadýðýn gülünün solmasý ne üzücü.
-Hayata hep sevgiyle bakan gözlerinin baktýðý her yerde onun hayalin cemalini gören gözlerinin oysa bir gönül aðmasýnýn boþ bakýþýnda ibaret olduðunu öðrenmesi ne üzücü.
- Kelimelerle ifade edilmez hislerimin anlaþýlamamasý, anlaþýlsa da anlaþýlmak istenilmemesi, tarifi imkansýz alevi sönse közü bitmeyecek ateþimin bir damla suyla sönmesi ne üzücü.

Uçuk....


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.