MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Teslimiyet
Nureddin

Teslimiyet




Narin olayý hepimizin içini acýttý, canýný yaktý.

Ancak, günboyu tv kanallarýnda, sosyal medyada, hatta buradaki þiirlerde, katili bize verin, asalým, doðrayalým, diri diri yakalým þeklinde þuursuzca konuþanlarý izledim. Aðlayanlar, kendini yerden yere vuranlar, çýðlýk atanlar da ayrý.

Öncelikle, Allah’ýn þefkatinden ileri þefkat öne sürülmez, o þefkat þefkat deðildir ve sahibini ezer.Narin kýzýmýz þu an cennette, onun için aðlayýp sýzlayanlardan daha mutlu.

Elbette özellikle ailesi için çok zor bir sýnav, Allah yardýmcýlarý olsun.Rahman, Rahim ve Adl olan Zat-ý Zülcelal, hem bu dünyada hem öteki alemde bunu yapanlardan hesabýný soracak, hiç þüpheniz olmasýn.Zaten bu dünyaki maksimum 30-40 senelik hapis cezasý, bu gibi zalimler için kafi deðil, cehennem onun için var.

Acýlý aileye de, isyan etmeden sabretmek, zor da olsa dayanmak düþüyor.Alemlerin Rabbi, kimseye borçlu kalmaz, sebepsiz maðdur ve mahzun etmez.Makeme-i kübrada, Narin’i cennetten alýp cehenneme göndermeyeceðine göre, sýrf o masumun yüzü suyu hürmetine ve çekilen çilenin hatrýna, belki de ailenin cehennemlik olanlarýný bile affedip, cennete Narin’in yanýna yollayacak.Verilecek mükafatýn yanýnda çekilen çile bence az kalýr.Kendi adýma, bana cenneti garanti etsinler, bugün parça parça edilmeye, diri diri yakýlmaya razýyým.Kendi günahkar halimle, ve yarým yamalak amellerimle orayý kazanamayacaðýmý biliyorum çünkü.

Filistinde ölen çocuklara ve masum insanlara da bu pencereden bakabilirsiniz.

Ýnne lillahi ve inne ileyhi raciun.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.