MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

üşüyorum
gürhan

üşüyorum


üþüyorum sevgili mevsim kýþ deðil;
gökte aðan yýldýz, ömrüme deðen gül deðil; sensiz hayat hiç de yaldýzlý deðil.ben ne yapayým sensiz geçen günleri? kýrpýp kaðýttan uçak yapayým salayým kapkaranlýk göðüme ya da gemi yapýp atayým gözyaþý denizime.söyle.

üþüyorum sevgili, yokluðunun cehenneminde tir tir titriyorum.
oysa saçýma düþen ak, bahtýma düþen pak deðil. kimse kimseye layýk deðil.sensizlik hak deðil.
kimse apak deðil, nahak deðil.ayrýlýk duvaðý çekilmiþ ömrüme boydan boya simsiyah. kimse koltuk deðneði deðil. kimse benim gibi aðlak deðil.

üþüyorum sevgili çekme üzerimden gölgeni dahi! ilk kirpiklerini yumdun. gülüþünü esirgedin sonra. ellerini çekip aldýn, sesini kýstýn en sonunda. ayakucumdan baþladým can vermeye. bir soðukluk geldi kondu canýma, bir hissizlik. sorma! baþucuma koymuþtum seni kutsal kitap gibi kalben sarýlmýþtým sana, mecnunca sevmiþtim.seni de mutlu sanmýþtým. meðer boþ bir hülyaymýþ her þey. nafile bir ibadetmiþ.hiç sevmemiþ gibi bakmýþtýn.

üþüyorum sevgili bu reva deðil.
kalbe senin dýþýnda hiçbir þey deva deðil. akla düþen berhava deðil.þimdi ne vakit baksam saate; saat ya tam sendedir ya sana üç beþ dakika vardýr ya da seni geçiyordur.sensiz geçen bir aným bile yok. her yanýmdýn.düþünüyorum da senin dýþýnda þu an olduðu gibi hiçbir þey düþünemiyorum. 24 saat düþümdesin.

üþüyorum sevgili, güneþ bildiðim güneþ deðil. insanlar tanýdýðým insanlar, çiçekler kokladýðým çiçekler deðil. bir mevsimine geldim ki alemin yaz deðil bahar hiç deðil. her yaným karanlýða dönüyor, her yaným yaprak döküyor.tel tel dökülüyorum, sapýr sapýr, pul pul...nasýl da çokmuþsun bende, nasýl da yokmuþum sende.

üþüyorum sevgili, bu ömür sensiz ömür deðil. seni görmeyen göz, göz deðil. sesini duymayan kulak, kulak deðil. sana dokunmayan el, el deðil. adýný sayýklamayan dudak, dudak deðil.kalp kýblemin minberi, ömrümün dilberi! beni de götür gittiðin yere. sensiz koma bizim ellerde, sensiz ben koma!anla.





- [ ]

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.