MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

''CAN''



Yakacaklar seni can! Hemde cayýr cayýr! Aðlayacaksýn, ama kimseleri bulamayacaksýn yanýnda. Deðer veripte sevme kimseleri! Kýymetini anlamayacaklar. Sevmeyecekler seni senin onlarý sevdiðin gibi! Kahredeceksin hayatýna, teselli eden hiç bir dostunu bulamayacaksýn can! Kendi kendine acýklý þarkýlar dinleyip, için için yanacaksýn.
Artýk eskisi gibi gülemeyeceksin can! Gülsende altý boþ, için kan aðlayacak! Ama belli etmeyeceksin kimselere. Alýþacaksýn can! Göz göre
eriyip kahrolduðuna þahitlik edeceksin! Tükeneceksin; hemde yavaþ yavaþ. Ama elin kolun baðlý hiç bir þey yapamayacaksýn can! Sevme bu kadar!
.........
Büyüme can!!
Dað gibi sorumluluklarý sýrtýna yükleyip, yokuþa býrakacaklar seni. Dizlerin tutmayacak, yardým edecek birilerini arayacaksýn. Hatta avazýn çýktýðý kadar baðýracaksýn! Ama kimseler olmayacak yanýnda can! Sonra düþtüðünde yine kendinden baþkasý olmayacak yanýnda can! Büyüme..
Güvenme kimselere can! En çokta sevdiklerin vuracak en büyük darbeyi!
Ýlk önce þaþýracaksýn! Sonra kabullenmeye baþlayacaksýn. Caným dediklerin acýtacak bu tatlý canýný. Güvenme hiç bir dostuna can! Ýyi gününde yanýnda olanlardan kötü gününde kimseyi bulamayacaksýn can.
Ýsteme bir þeyi bu kadar can.
Neyi çok istediysen onunla imtihan edilecek, hepsi gözlerinde bir aný olarak kalacak can!
Baþkalarýnýn kahkaha atarak yaþadýðýný,
sen gözyaþlarýnla seyredeceksin can.
Ýsteme bu kadar.
Ýsteme...
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.