MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Hiç Hoş Gelmedin 2016
ezop

Hiç Hoş Gelmedin 2016


Hiç Hoþ Gelmedin 2016
O bombalari Suruç ta, Ankara da patlatan bizlerdik, kendi küçük iktidarlarimizi saðlama almak ve suçlarimizi örtpas etmek için.
Paris i kana bulayan katiller bizlerdik, bir ülkeye savaþ açabilmek ve halkin desteðini alabilmek için kendi kendimizi insanliðimizi öldürüp halkimizi kandirdik.
Her gün gelen yeni bir haber ile þehit düþen asker ve polis bizlerdik. Terörü kinayamayacak kadar aciz, þehit edilenlerin ailelerini acilarini paylaþamayacak kadar kör saðir ve dilsizdik.
Tomalarin arkasina baðlanip yerde sürüklenen, beyni yikanmiþ gençlerin eline silah verilerek öldür emri veridiðimiz gençler yine bizlerdik. Onlar öldükçe kahraman ilan ederek onlari ve kendimizi daha çok ölmeye tesvik ettik.
Þehirleri yakan yikan ve bundan nemalanan, medyaya asilsiz tonlarca haber yayan ve memlekette bir iç savaþ ortami yaratan bizlerdik. Çünkü sevr anlaþmasinin günümüz tamamlayacisi BOP yaraticilarinin verdiði emir bu yöndeydi.
Sosyal demokrasinin temelinde emperyalizmile mücadele etmek varken ve bunlari savunan bizlerdik. Lakin çikarlarimiz icin kendimizi satip emperyalizm ile yan yana yürümeyi tercih ettik.
Ortadoðuda tecavüz edilen küçük kizlar, kafalari kesilen insanlar, kurþuna dizilenler, göç etmek zorunda kalanlar, denizlerde boðulup kiyiya vuran çocuklar bizlerdik. Daha çok silah satip kazandiðimiz paralarla çocuklarimiza daha çok süt ve daha pahali oyuncaklar alabilmek için.
Eþþek kadar adamlariz kendimizi siksak bir gram insanlik çikmayacak bizden. Ne çok yalaniz ne çok çikarci ne çok katil ve ne az insaniz.
Hiç hoþ gelmedin 2016 çünkü 2016 da daha çok öleceðiz daha çok insanliðimizi kaybedeceðiz...
Haydi küçük bir çikolatayla çocuklari sonkez sevindirelim. 2016 da öldüreceðiz hepsini.
Son silahida imha etmediðimiz müddetçe bu savaþlar hiç bitmeyecek.
Kahrolsun dünyayi bu kadar yaþanmaz hale getirenlere. 2016 sen bizleri deðil dünyayi bu hale getirenlerle hesaplaþ.
Hiç hoþ gelmedin 2016 hiç hoþ gelmedin ….

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.