MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SEN HİÇ SEVDİNMİ..............BENİM GİBİ
savaş altuğ

SEN HİÇ SEVDİNMİ..............BENİM GİBİ










Savaþ Altuð

8 Mart 2011 ·


.





Sen hiç sevdinmi....benim gibi.......................




Diyorum ki;



Sen delice sevdinmi hiç? seni kendi içinde kendinle, hayallerinle baþ baþa býrakýp gittiðinde, arayýp ulaþamadýðýn oldumu hiç? Üzerine benzin dökmüþcesine, kendine kibrit çaktýnmý hiç?




Ve sen... Kilometrelerce uzakta, koca bir þehirde samanlýkta iðne arar gibi onu aradýnmý hiç? sana arkasý dönük insanlarý ona benzetip peþinden koþtunmu hiç? ve sen.. gözlerin onun geçeceði bahçe kapýsýnda, soðukta tir tir titreyip seyyar satýcýlarla onu bekledinmi hiç? ve her geçeni o sandýnmý? saatlerce beklemek, soðuða inat yorgun ayaklarýna o þimdi gelecek dedinmi hiç? Her saat baþý kendinle ve ayaklarýnla konuþtunmu hiç?



Saat 15:10 Onunla göz göze geldim; yaslandýðým duvardan doðruldum, ona doðru bir adým atýp çakýlýp kaldým. Kendi kendime ulan oðlum kilometrelerce yol yapýp, buz gibi havada 4 saat ayaklarýnla konuþarak onu beklemedinmi sen, hani ayaklarýnda dahil, herþeyinle yer yüzün, gökyüzünü bekliyordun, daha demin ayaklarýnla konuþuyordun, noldu sana.... ve sen, herþeyim olan herþey, sen niye çakýlýp kaldýn? hani bu baþka biþeydi? Sen 3 saniyelik bir bakýþýn ardýndan arkaný dönüp çekip gittinmi hiç? On adým atýp, erkek adýnla onca insanýn gözleri önünde hýçkýra hýçkýra aðladýnmý hiç? Onu beraber beklediðin, konuþtuðun ayaklarýnla gururuna inat peþinden koþtunmu hiç? Bak bu ayaklarým, bu ellerim, bunlar parmaklarým hepside seni seviyorlar, ellerimi býrakma dedinmi hiç?



Ýþte ben yine diyorum; Seninle nefes alýyor, seni düþünüyor, seni yaþýyorum, ellerimi býrakma; onlarda seni seviyor......ellerim ellerini çok seviyor...............ELLERÝM ELLERÝNÝ O GÜZEL YÜREÐÝNÝ YÜREÐÝM ÇOK ÇOK ÇOK SEVÝYOR............................


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.