MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

BEKLİYORUM BİLESİN...........................................
savaş altuğ

BEKLİYORUM BİLESİN...........................................










·



.





BEKLÝYORUM BÝLESÝN...........................................



Dünlerim bitti ,yarýnlarýmý bekliyorum. Beklemek umutlarýmý korkutmadý. Haykýrýyorum iþte yýkýlmadým ayaktayým.Yarýnlar günlerime hep sevgi saçan güneþi doðuracak .Aðarmýþ geceler saracak dünyamý.Yüreðimin en kuytularý bile coþacak ,kaný kaynayacak kalbimin. Yaþama umutla bakacak gözlerim.



Sana dünlerin sitemlerimi göndermeyeceðim.Yaþanan gecelerin ardýndan hep yeni umutlar doðacaðýný , yeni sev......gilerin gün ýþýðý ile süzüleceðini, yarýnlarý anlatacaðým aðlayan yüreðine. Belki aylar uzayýp sene olacak, senelerse asýr .Fakat bir gün gelecek senin için de umut kuþlarý ... Seni çok sevmiþ meðer bu yürek .Kimi coþmuþ seninl kimi aðlamýþ duygularýnla .usulca gidiþini görmemþ kalbim.Nedendir gidiþin anlamýþ deðilim.Sakýn sitem sanma bu serzeniþimi ...Sana sitem deðil.. Belki biraz özlem dündeki aþkým sana.Fakat hala umut var içimde.

Dinle umudun ayak seslerini.

Yaðmurlar yaðacak özlemle sessiz damlalar vuraca yüreðine.Hýçkýracak ruhun, unutma. Umut vardýr ardýnda gökkuþaðýnýn..

Sokaklar alýþmýþ ayak izlerimize ve izlere düþen düþlere.. Düþler gerçeklere karýþmýþ belki.Hangisi yaþandý hangisi düþ.Sonbahar ayazý vurmuþçasýna dökülsede düþlerimin yapaklarý gecenin rengine .Ama yine de umut var ilkbaharýmda.. Unutma sakýn sen giderken dündü þimdi yarýnlarý bekliyorum bilesin..BEKLÝYORUM.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.