MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ey sevgili !
istanbul79

Ey sevgili !




Ben seni hep gözlerimle sevmiþtim. Yakýn iken hep ýrak olurdun bana. Oysaki senle hep güzel anýlarýmýz vardý.. Hatýrlayýnca insan þu cümleler dökülür insanýn dilinde..
Bir zamanlar sevgi ile baþlar hep mazide kalan güzel anýlar .Diyordum sana Bir gün gelir su yüzüne çýkar, vurur dalgalarý sahile , gökyüzü kadar temiz okyanuslar kadar derindir, insanýn içindeki can canana susamýþ gibi o güzel yýllar...
Sahile vuran dalgalarý, insanýn içini dýþa savurur her an, sanki ufak tebessümler içine sýðdýramazdý. Üç günlük bir alemde zamaný sevdikçe insan,yaðan yaðmur hayat verir cana, doðan güneþ ýsýtýr insanýn içini... Ýnsanýn içindeki sevgi bambaþka olur..
Þans bizden taraf nedense hiç çalýþmýyordu.. Ayrýlýklar hep erken çalardý kapýlarýmýzý , gözlerimi kapattýðýmýzda hep ayrýlýk þarkýlarý çalardý. Þimdi ise ben nedense hep yapa yalnýzým...Yalnýzlýk sarmýþken dört bir yanýmý , mutlu olmak var iken, hayalleri kurmakla bir an mutsuz olmak zor geliyor bu alemde.
Þimdi Antalya’nýn ýssýz sahillerinde yürürken, dalgalarýn denizin kýyýsýna vurmasý , tatlý gök gürültüsünün seyretmek bir baþka hava eser yüreðimde. Yaþattýðý hey güzel þeyde sen varsýn içimde.
Güneþin doðusuyla birlikte geride kalan bir yýldýzdýn benim dünyamda.artýk milyonlarca yýldýzýn içinde görebilirim seni rüyalarda.Elazýðlý Hediyem..
Dert sýzým keder sýzým bu hayatta.tek dileðim alin yazým hayýrlýsýyla çýksýn karþýma,seninle bir ömür boyu, bir yastýkta ,yaþlanmayý , ömrümü beraber geçirmeyi dilerim Yüce Rabbým de,aç susuz kalsam dahi, dertler, acýlar kederler etrafýmý sarsa da vazgeçmem ben sende......
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.