MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

BirSeRcE
BirSeRcE

BirSeRcE


Seni bir serçenin gözyaþlarý kadar sevdiðimi biliyormuydun? Bu sevgim sana az gelecek ama bilmediðin bir þey var! Serçeler aðladýðý zaman ölürler ...


Bir gün delikanlý sevgilisiyle buluþucaktý bu sefer buluþmalarýnýn amacý beraber 2 yýlý paylaþmalarý ve bunu kutlamalarý idi ne alacaðýný düþünüyordu hediye olarak ama hediye olarak almak istediði manevi deðeri büyük bir hediye ve bir kristal gül almaya kara verdi .. kristal gül almaya giderken bir küçük çiçekci kýz önüne çýktý bu kýzýn ýsrarlarýna dayanamayýp elindekii gülleri sepet ile birlikte aldý ve bir taksiye bindi sevgilisinden mesaj gelmiþti çok sabýrsýz ve heyecanlýydý..bindiði taksinin çok süratli gittiðinin farkýna vardý ama onun için önemli deðildi çünkü ne kadar çabuk yetiþseydi onun için o kadar iyi idi... Sonucunda büyük bir kaza oldu ve gözlerini açtýðýnda ise kendini ve her tarafý beyazlar içinde gördü.

Öldüðünün farkýna vardý ve yanýna gelen melek onu cehenneme götürmeye geldiðini ve son isteðinin ne olduðunu sordu o ise son kez sevdiðimi göreyim dedi melek þaþýrdý çünkü bugüne kadar herkes cehenneme gitmek istemediðini söylemiþti. Bu ise sadece o anda bile ise sevdiðini düþünüyordu. Yanýndaki melek onun günahlarýna baktý ve hiç bir günahý yoktu ama neden cehenneme gönderilecekti çünkü ALLAH’ýn yarattýðý bi kulu ALLAH’tan çok sevmesiydi melek hayretler içinde ilk defa böle bir seye sahit oluyordu ve delikanlýnýn dileðini yerine getirdi onu serçe olarak dünyaya gönderdi. ve öldüðü yere gitti ordaki polisler gül sepetinin ve içindeki notu kýza verdi kýz ise aðlamaktan göz pýnarlarý kurumuþtu ve aradan aylar yýllar derken aradan tam 2 yýl geçmiþti delikanlý serçe olarak dünyada hergün sevdiðini takip ederdi onun penceresine konardý ve aradan 2 yýl geçtikten sonra kýz bir gün bir erkekler tanýþmýþtý ve ilk defa o erkek onu güldürmüþtü ve kýz evine gittiðinde odasýna çekilip ölen sevgilisinin fotoðrafýný ve o 2 yýl önceki gül sepetinin içindeki notu almýþtý eline ve gözlerinde yaþ akýyordu.

Notta þu yazýyordu : ’’Seni 2 yýl deðil bir ömür boyu seveceðim’’

Kýz bu yazýyý okuyunca aðlamaya baþlamýþtý serce de ayný zamanda pencerede onu izlemekteydi. ve kýz þu sözleri söyledi kendi kendine : Affet beni bitanem ben sözümü tutamadým bugün biriyle tanýþtým ve senden sonra ilk o beni güldürdü ben sözümü tutamadým aþkýmýza sadýk olamadým ben artýk ’’onu’’ seviyorum diye konuþmaya baþladý ve bunlarý duyan serçe kýzý izliyor ve sölediklerini duyuyordu o anda melek serçenin yanýna gelerek :

’’sakýn haa aðlama! Bilirsin serçeler aðlarsa ölürler dedi’’
ve serçe son kez sevdiði kýza bakýp göz yaþýný býraktý!

ve artýk onun bundan sonra gidecek yeri de kalmadý ....


HERKES AÞKINA SADIK OLMAK ÝSTER AMA NE YAZIK KÝ !
SEVEN SEVÝLENDEN ÇOK ACI ÇEKER...

( ALINTI BÝR HÝKAYEDÝR, BÖYLE ÝÞTE ... )


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.