MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

PROBLEM ÇOCUK MU?
gülserateş1972

PROBLEM ÇOCUK MU?



Çocuðunuz devamlý çizgi film mi seyrediyor? Çizgi filmlerin çocuklar üzerindeki etkileri nelerdir? Çocuðunuz da örümcek adam olmayý mý istiyor?

Çocuðunuzun marka meraký mý var? Çocuðunuz tuvalete girmeyi red mi ediyor? Çok geç saatlere kadar uyumak istemiyor mu? Veya sizinle mi uyumak istiyor? Çocuðunuzun yemek problemleri mi var? Niçin arkadaþý yok?

Çocuðunuz týrnaðýný mý yiyor? Altýný ýslatýp parmaðýný mý emiyor? Çocuðunuzun hiperaktif olduðunu mu düþünüyorsunuz? Çocuðunuz kekeme mi? Onun deðiþik korkularý, yalan veya hýrsýzlýk gibi davranýþlarý mý var? Sinirli, saldýrgan, inatçý, tedirgin ve huzursuz tepkiler mi gösteriyor? Okul baþarýsýzlýðý ve devamsýzlýk problemleri mi var? Daðýnýk, mutsuz veya doyumsuz mu? Aðzýndan hoþ olmayan ifadeler mi çýkýyor? Bazý maddelere baðýmlýlýðý mý var? Tepkisizlik ve iletiþimsizlik mi yaþýyor?

Uyumsuz çocukta bu davranýþlarýn hepsi olmak zorunda deðildir. Ancak bunlardan biri veya birkaçý çocuðunuzda varsa ve davranýþýnda ýsrar ediyorsa önlem almanýzýn zamaný gelmiþ demektir. Ýþte buna istinaden ARGEM olarak bu konferansý düzenledik.Þimdiden bizi dinlemeye zaman ayýrdýðýnýz için çok teþekkür ederim.
ARGEM Rehberlik Eðitmeni
Gülser ATEÞ


Umarým tüm ailelerimize faydalý olur…

Aþaðýdaki videoyu týklayarak seyredebilirisiniz....


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.