MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Nesin Sen....
Dertli Saaairrr

Nesin Sen....








Seni kaybetme korkusuyla sustum bunca zaman. Yüregimi gözyaslarimda bogdum ama anladim’ki ne yapsam faydasiz... vazgecilmezim olmussun.

Nesin Sen..?

Sevda denizinde kaybolmusken, hüzün firtinasinda alabora olmus gönlümü sefkati ile onaranim. Seninle anladim’ki... her sevda masal tadinda yasanmazmis. Elele, gözgöze olmak gerekmiyormus sevdayi yasamak icin. Ne kadar arzulasanda yaninda olmayi, Sevda... O’nu onsuz yasayabilmekmis.

Nesin Sen..?

Yamali umutlarima el degmemis umutlar katanim. Seni her gördügümde yeni düsler filizlenir yüregimde. Seninle anladim’ki... her rüya uyuyunca görülmezmis. Gözlerini kapaman gerekmiyormus dünyanin en güzel yürekli insanini görmek icin. Ne kadar arzulasanda tenine dokunmayi, Rüya... O’nu onsuz hissedebilmekmis.

Nesin Sen..?

Yagmur yüklü yüregime günesi dolduranim. Sesini her duydugumda bir tebessüm canlanir dudaklarimda. Seninle anladim’ki... her tebessüm sadece gülümsemek degilmis. Fikra anlatman gerekmiyormus karsindaki insani güldürmek icin. Ne kadar arzulasanda O’nu kahkahalara bogmayi, Tebessüm... O’nun bir selamina bile gülümseyebilmekmis.

Nesin Sen..?

Seni sensiz yasadigim Sevdam,
Seni sensiz hissettigim Rüyam,
Sesinle yüzümde güller actiran gülümseyisim,
Hergün biraz daha büyüyen hasretimsin.

Varsin dört mevsimle renklensin dünya, ben sende hep bahari yasiyorum. Gözyaslarim yanaklarina ne zaman dokunur bilmem ama... ben döktügüm her gözyasimda bir umut sakliyorum.

Simdi anladin’mi...? BENiM iCiN Nesin Sen..?





Dertli Saaairrr
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.