MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ozanlarında Çakması Cıktı
Ozan Vurguni

Ozanlarında Çakması Cıktı



Yýl 1976 Ünye Ýskeleden Denize daldým Biraz cesaretsiz davranmam. dalýþtan geriye dönüþümü yavaþlattý suda fazla kalýnca birileri tarafýndan sudan çýkarýldým. teninde yanýk gibi kabarcýklar oluþmuþtu__ Denizde vurgun yemiþtim. Beni Ünye Halk evine götürdüler__ O sýralarda Ruhi Su dan çok etkilendiðim için Þiir yazmaya baþlamýþtým. Ünye halk evinde Bu olayýn ardýndan Bana VURGUNÝ Mahlasý verildi Ve 12 eylülde 0nlarca þiirimi yok etsem de Vurguni olarak þiirlerimi yazmaya devam ettim.
Ve hala Vurguni olarak Þiirlerimi yazýyorum.

2001 yýlýnda Aþýk Mahzuni Þerif ile birlikte 7 Kurucu üye ile beraber THT Tüm Halk Ozanlarý derneðini kurduk. burada çok güzel þeyler yaptýk - Ozan Derneklerinin daha fazla daðýlmamasý ve güç olmasý için Daha sonraki yýllarda OZAN DER çatýsý altýnda toplandýk ve hala Ozan Derde Þiirsel faliyetlerime VURGUNÝ olarak devam ediyorum..

Günümüzde Elektronikte Çin malý çakma telefonlar raðbet görmeye baþlayýnca Çakma olan her þey moda oldu. gýdada çakma ürünlerin ardýndan Mahlasta da Çakma Mahlaslar kullanýlmaya baþladý. VURGUNÝ Mahlasýnýnýn Gerçek sahibi benim Çalmalara Aldanmayýn

Abdullah Oral
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.